Plåtslageri Sävedalen

Behöver du anlita plåtslagare i Sävedalen? Vi utför alla typer av plåtslageri på såväl privata småhus som större brf-fastigheter, små kontor och industrifastigheter. Vår ambition är att vara det bästa plåtslageriet i Sävedalen med de absolut nöjdaste kunderna.

Promea Plåtslageri AB drivs utav Filip Stävhammar och Jimmy Geft som tillsammans jobbat i över 20 år som plåtslagare. Vi jobbar i huvudsak med bandtäckta tak, garnering på tegeltak och tillhörande fasadplåtar.

Kvalité och yrkesstoltethet

Vi tummar aldrig på kvalitén eller yrkesstoltheten. Samtidigt jobbar vi på ett effektivt och strukturerat sätt. Vi försöker hela tiden förbättra arbetsgången för att du som kund skall få valuta för dina pengar.

Här nedan är ett urval av jobb vi utfört i Sävedalen.

Mera bilder på andra jobb vi utfört hittar du i vårt referensgalleri.

Några vanligt förekommande jobb vi utför:

Bandtäckningar, hängrännor, stuprör, fotplåtar, vindskivor, takfönster, stosar, takhuvar, takluckor, skorstenar, takkupor, bleck och lister, sockelbleck, fönsterbleck, överbleck, fönsteromfattningar, dörromfattningar, skiljebleck, midjebleck, taksäkerhet, takbrygga, snörraskydd med mera...

Rot-Avdragsarbete

Plåtslageriarbeten vi utför är rot-avdragsberättigade och ger rätt till rot-avdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Klicka här för mer information.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Tel: 031 - 380 23 40

E-post: info (a) promeaplat.se

 

 

 

 

 

 

 

 

E-Post:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande